Wednesday, December 21, 2011

Wow...Ade Tempahan Lagi La *.*


ASSALAMUALAIKUM

Tenghari tadi usya usya MUKA BUKU tetiba ade msg dari Hana Dango Starz nie yg nak mintak tlg buatkn header utk kwn die ..tak sangka ade jugak yg berminat erk ..ade sape2 lagi yg berminat boleh la tempah okeyy ..dgn syarat mesti follow blog ain ye ^.^




lama jugak la ain fikir mcm mana nak buatkn header utk die nie erk .. hhhhmmmm
fikir punye fikir keluarlah idea ...for budak yg nak header tu, tak tahu la ape name die,...>>>sory if tak cantik,tak comey,tak okey,tak sempoi,tak tak tak tak<<<---yg sama erti dgn nye ..maaf ..

first editing :: ok tak ???if ok ambil la ye ..



http://3.bp.blogspot.com/-PwFEngeNJu8/TvDSpb7iz4I/AAAAAAAAAOE/WrSZdD-Hf7s/s1600/edit+1+copy.png

second editing :: simple je nie ..kalau suke ambil la ..


http://1.bp.blogspot.com/-3ygD3w5UmK4/TvDSyAN0_uI/AAAAAAAAAOM/E0Fy5FnMikg/s1600/edit+2.png


last editing :: sempoi tak ??kalau nak ambil je ..



http://3.bp.blogspot.com/-aC2N8lXqLk4/TvDTL0dBvXI/AAAAAAAAAOU/CPYhj9M4VsM/s1600/edit+3+copy.png


3 header je yg sempat buat ..mata dah layu ni ..nantok dah pun ..kalau semua diatas tidak ok boleh tinggalkan comment utk nak buat header yg mcm kamu nak ye .. kalau nak ambil header di atas tu pun sila tinggalkan komen anda juga .. *.* terimas

6 comments:

  1. Rasanya yang first tuu ohhsemm! Hee xD

    ReplyDelete
  2. Cool... cuba tulisan no.1..
    gambar no.3...
    lagi cool kot.. for my opinion la...


    papepun, pandai awak buat... :)
    saye tak reti... huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. @Razil Tahir thanx awk ...orait2 ...time ksih for ur cmmnt ..idea yg bernas jugak tu ...

    ReplyDelete
  4. wah..boley buat kn header tok akk x?? :)

    ReplyDelete
  5. @Leeya bole je ..kak nak uat header yg mcm mana ??bg tahu je la ..ain akan tlg ok :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^