Thursday, February 2, 2012

Kak Yana Samsudin Singgah Blog Aku ??

Gadis Si Rama Rama Berceloteh


Assalamualaikum !!!

Ada artis serbu blog ain la ...... ^^
tak sangka yana samsudin sudi singgah blog yg tak bpe comel ni ...
korang tahu tak sape dia yana samsudin tu ?? ala ....artis yg berlakon dlm bini-biniku gangster tu .....
korang mesti tak percayakan ??? ni buktinya ....




tengok tengok .... betolkan ...ain tak tipu kn ?.... ^^
tapi ain tak faham la ape maksud kak yana psl ~Haruslah LOVE ?? ape tu ek kak yana ??? ape mksud kak yana ye ?? ^^ cer cite cer cite ...

ain dapat blog kak yana tu dari seorang budak ni yg kak yana terjah jugak blog dia .. ain dapat blog dia semalam terus ain follow ^^ tapi tak sangka pulakkan kak yana sudi singgah blog aku pukul 8pg tu..... kak yana memang the best la ... dah la comel ...baik lagi tu ... tQ kak yana ...

i love yana samsudin

nanti ain akan singgah blog kak yana lagi ye ... nak korek-korek tentang kak yana lagi .. ^^
ok lah ... tata titi tutu ^^ 

6 comments:

  1. ~Haruslah Love 2, tagline kak Yana le. .
    hehe

    ReplyDelete
  2. tu la ..ain baru peasan la ^^ hehe ...

    ReplyDelete
  3. singgah sni bc n3

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. HYEP,, BLH TAU TAK ,, BLOG KAK YANA?

    MINT GILA NGN AKAK TUH,,,,

    ReplyDelete
  5. salam singgh + follow blog kamo..

    untung larh retis singgh blog dy...hehe..kasi larh link blog yana..nk tgok jgk.suka jgk ngn dy.hehe

    papepon slam kenl dr nur..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^