Wednesday, September 16, 2015

Tudung Aidijuma Giveaway by Anies


Klik pada banner untuk join


Fuh lama rasanya tak join giveaway . Maklumlah baru sekarang blog ni nak berupdate pun hahaha >< Tertarik dengan giveaway ni sebab pasal tudung :D

Cerita bab tudung???

Em ain ni peminat setia tudung. Nampak je tudung macam tertarik menarik kebabommm mesti nak beli. Berlunggok lah tudung dalam rumah ni tapi yang selalu pakai 3 4 helai je, yang lain buat pameran haha . Memang obses gilalah dengan tudung. Kebanyakkan tudung orang bagi tu yang makin banyak >< tapi ada 1 day tu "lelaki" bagi . haaa ni first time ye. Selalu yang bagi makcik & kawan kawan je :D

Mamat ni suka dekat i tapi i tak suka dekat dia, padan muka hahaha. Pujuk suruh ain suka dekat dia la konon, siap bagi tudung bawal 2helai tapi ain tetap tak layan hahaha *jual mahal konon :p Rezeki orang bagi kita ambik je la. Bak kata orang, rezeki jangan ditolak walaupun kita tak nak hahahahaha *agak kejam disitu :p

ni lah 2helai tudung bawal yang mamat tu bagi . pandai jugak dia beli tudung kan hahaha ><

Harap-harap menang ><



5 comments:

  1. GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

    terima kasih sekali lagi.

    salam ukhuwah,
    anies

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ur welcome .
      salam ukhuwah juga ye :D

      Delete
  2. Good luck. Singgah dari segmen yg sama

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^