Thursday, December 31, 2015

"Senarai peserta" Contest saya nak TUDUNG by AY Collection


Gadess.Butterfly


Assalamualaikum


  1. http://fiazdiary.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  2. http://missanisnabilah.blogspot.com/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  3. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  4. http://littlesnorlax.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  5. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  6. http://www.aimisyahirah.com/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  7. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  8. http://notesfromwawa.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  9. http://syaheerayusof92.blogspot.my/2015/12/saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  10. http://hikayatceritaadniadfa.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  11. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  12. http://ainaisjustaina.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  13. http://adrianaawing25.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  14. http://cikpinky2704.blogspot.my/2015/12/saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  15. http://nenektanjung.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  16. http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  17. http://artisarainbow.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  18. http://qistinalebleb.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  19. http://anabiha.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  20. http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  21. http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  22. http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  23. http://akubukaninnocent.blogspot.my/2015/12/saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  24. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  25. http://fatinnabilazulhilmi.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  26. http://penselduabee.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  27. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  28. http://umikasum.blogspot.com/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  29. http://anisyamir7lee.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  30. http://jombercontest.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  31. http://www.shedaucu.com/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection_5.html
  32. http://ailya-saffaa.blogspot.my/2015/12/saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  33. http://www.kisahpondokkecil.com/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  34. http://aleiyamustaffa.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  35. http://meurametsuu.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  36. http://inspiritofdays.blogspot.my/2015/12/saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  37. http://lolarash.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  38. http://farah-atiqah98.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  39. http://ainiezulaikha.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  40. http://nuurhuudaa.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  41. http://winorlost.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  42. http://nssoul98.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  43. http://adna2029.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  44. http://cikash.blogspot.my/2015/12/saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  45. http://nzofficial.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  46. http://www.cekgunorazimah.com/2015/12/saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  47. http://farahanasharif.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  48. http://nims007.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  49. http://juliajamaludin.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  50. http://masitaeyta.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  51. http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  52. http://www.kisahsidairy.com/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  53. http://ciknoodle.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  54. http://littlestory-in-smallworld.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  55. http://nrlndhrzliouss.blogspot.my/2015/12/saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  56. http://husnadirah.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  57. http://eiydacalyx90.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  58. http://honeyoyeke.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  59. http://sabrinantsha.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  60. http://boladuri.blogspot.my/2015/12/contest-saya-nak-tudung-by-ay-collection.html
  61. http://contestmamanureenaufal.blogspot.my/2015/12/saya-nak-tudung-by-ay-collection.html

*Jika ada link entry anda tidak tersenarai itu bermakna anda tidak mengikuti syarat-syarat yang telah ditetapkan dengan betul. Sila JUJUR ! Mudah sangat syaratnya. Tak berkat hadiah awak tu nanti kalau awak menang tanpa jujur. Jika tiada akaun fb/twitter/ig dimaafkan. Jika ada sila ikut syarat !!! SILA MENGIKUTI SYARAT DENGAN SEJUJURNYA, SAYA AKAN CHECK SATU PERSATU. JIKA SUDAH, LETAKKAN LINK ENTRI SEMULA BESERTA LINK FB, TWITTER / INSTAGRAM. (dalam tempoh 3hari selepas tamat contest)

SILA KOMEN JIKA LINK ANDA TIADA DALAM LIST SETELAH ANDA MENGIKUTI KESEMUA SYARAT !

CONTEST TAMAT



5 comments:

  1. Peserta no.24 lapor diri.

    ReplyDelete
  2. #40 harap-harap bertuah. amiin

    ReplyDelete
  3. peserta no 7 dtg lapor diri :) hrp2 ada lah rezeki :) amin

    ReplyDelete
  4. ala x de dalam senarai...tp semua dah folow..huhu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^