Monday, July 16, 2012

Header Ciut Miut



Celoteh Si Gadess
Isnin - 16/07/2012
at 9:11 PM

Assalamualaikum !!!


Hye Hai Hey Hui Hee ..... ehemm-III .. peace ^_^ hahahahax ...
Lamanya tak kasi korang free header kan ... korang nak tak ??? nak ??? HEHE ... 
nahh ..ambik ni header untuk korang ..make sure sebelum korang ambik header tu kan korang bagi tahu aienn dulu ok .. sapa yang tak bagi tahu diharam ambik .. HIHI ^_^ .hope suke =)




http://3.bp.blogspot.com/-vBdxQDlAfaA/UAQRL6XGLAI/AAAAAAAAAys/8xhaZfmN5J8/s1600/1.png




http://4.bp.blogspot.com/-7_05kOZXrrY/UAQRMxJ17HI/AAAAAAAAAy0/NvdiS4seM-4/s1600/2.png




http://3.bp.blogspot.com/-uXWSy4gH4ws/UAQROXfuS6I/AAAAAAAAAy8/BpSv2qKnxns/s1600/3.png




http://3.bp.blogspot.com/-OE-BQoa3CUc/UAQRPuE7JeI/AAAAAAAAAzE/4PRqUY1Ys8Y/s1600/4.png


macam mana semua header ni ?? ok tak ?? HEHE ..if tak ciut miut jangan marah k .. HIHI .. if korang nak aienn buatkan header ikot cite rasa korang pun boleh ..bagi tahu je .. nak senang contact aienn dekat facebook ok ... add me on facebook .. nanti kalau aienn dah approve boleh lahh pm aienn okey ..kalau tengok aienn online ke tak ke pm saje ..sebab aienn memang sentiasa offline chat tu .HEHE ...

enjoy ^_^ peace no war



3 comments:

  1. aienn kter amik 1 header tau.. cantik la! tak reti nak buat header sendiri la :(

    ReplyDelete
  2. Jom sme-II kite menjayakan segmen nih...
    Bermcm-mcm hadiah menarik mennti anda...
    Doodle x3 . header x2 dan dll..
    Cpt-II..Sapa lmbt rugi sngt-II
    http://izzaty-abdullah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kite amek satu

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^