Tuesday, October 1, 2013

Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak


Gadess.Butterfly
Selasa - 01/10/13
at 4:26 AM


Assalamualaikum!

Giveaway Saya Sayang Malaysia


Jom Sertai Saya Memeriahkan Lagi Giveaway ini..


Hanya 4 Step untuk Sertai Giveaway Saya Sayang Malaysia

1. Tajuk "Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak"

2. Copy and Paste Code entry giveaway

3. Follow dan Like fanpage Sponser

AbgferOz | Izzat Nazmi | Ieta Mat Sa’ad | Dunia Niaga Ieta | Delima Zamrud | Mohd Ridzwan | Sheila Salim | Nizam Ijam | Amirul Syahnaz | Rosila Wati | Nrl Ndh | Cik Gksb | Miszz Nadea | Aqilah Azmy | Syiera Shiera | Lienda Ramly | Diera Tekikushika | Nurmujahidah Ismail | Edizz PreTouch | Dayang Deno | Hadi Ismail | Tengkubutang Miaw | KyLe Kesha


4. Lengkapkan Ayat – Saya Sayang Malaysia kerana….
Malaysia adalah tumpahnya darahku .Malaysia adalah negaraku, tempat tinggalku dan tempat asalku .Terima kasih kepada pejuang Malaysia, terima kasih kerana berjuang demi negara tercinta .I LOVE MALAYSIA ...Alhamdulillah Malaysia aman bahagia ..saya rasa selamat sangat dapat tinggal dekat malaysia .bertuah sangat sangat tau .bersyukurlah dengan apa yang kita ada .Alhamdulillah ..

Malaysia juga kaya dengan makanan .wahh wahh wahhhh ...hehe ..yang penting makanan HALAL .!!! Makanan yang paling paling paling ainn suka adalah Mee Kari ..kalau dah kenyang makan, tiba tiba nampak mee kari, conferem tibai mee kari tu jugak ..haha .ehhh! tamaknya kau ainn ..hehe .Maaf  >.< buah buah tempatan pun best dan sedap .I Like Fruits ..hehe ..

Malaysia pun banyak tempat cantik cantik ..dah macam luar negara kau ....tak caya? jom kita pergi jelajah 1 Malaysia .hehe ..Langkawi pun best ..Bukit Merah, Pulau Pinang..dan banyak lagi lah..tempat yang paling best yang paling ainn suka adalah tepi pantai ..tak kesah lah pantai apa pun janji tepi pantai, bukan dalam pantai ..lomas eden karang ..hehe ..minatnya nak melancong tapi..takde driver -_- huhh!! so sad ..boleh jadi driver ainn tak? haha :p Tasik yang paling cantik, dan indah dimata ainn yang pernah ainn pergi adalah di Tasik Mengkuang, Bukit Mertajam Pulau Pinang ..cantik tempat tu ...sekali pergi, nak pergi lagi ..sekali pergi tak nak balik dah .haha ..choyy .. :p

Malaysia memang best ..bak kata omputih Awesome!! bak kata omkorea Daebak!! bak kata omlayu Terbaik!! haha ..apa pun tak boleh -_-" lest visit malaysia :) hopefully Malaysia akan aman bahagia hingga akhirnya .Aamin ... semua!!! doakan tau untuk malaysia, negara tercinta kita ni ;) hehe .. Saya Bangga Jadi Anak Malaysia .. peace no war :)



Sila Layari Website Penganjur untuk menyertai giveaway ini..




3 comments:

  1. Hadiah best ! Meh join :)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/09/lucky-draw-by-nadyabubble.html

    ReplyDelete
  2. singgah baca entry giveaway.. wahh mention bukit merah.. kampung sye :P

    ReplyDelete
  3. hai jom join GA ni http://wanieseuk.blogspot.com/2013/10/cosmic-giveaway-by-le-awesome-trio.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^