Tuesday, December 4, 2012

Download Lagu Di YouTube Convert To Mp3



Gadess.Butterfly
Selasa - 04/12/12
at 10:04 PM


Assalamualaikum .. !

korang kalau selalu download lagu mesti cari dekat 4shared atau WebLagu kan?tapi kebanyakkan lagu yang kita nak tu takde dekat web tu just ade dekat youtube je .terutama sekali lagu yang baru-baru ni memang susah lah nak dapat kan .korang tak nak video just nak mp3 je kan? so, now aienn ade cara mudah nak download lagu dekat youtube tanpa video and terus convert ke mp3 ..

Follow This Step :-

1. korang carilah lagu apa yang korang nak dekat youtube tu .. then ambil link lagu tersebut di atas .cth :-

klik untuk nampak lebih jelas

2. klik SINI copy link youtube korang tadi then paste kan dekat ruangan kosong di web tu .cth :-
klik untuk nampak lebih jelas

3. dah paste klik Convert Video

4. dah convert then klik download
klik untuk nampak lebih jelas

5.done

senang and simple je kan? Selamat Mencuba ^_-



2 comments:

  1. aah , nisha selalu gak guna camtu . hihi :)
    Nisha baru edit blog . meh lah tengok . hihi

    ReplyDelete
  2. Jom join GA ini , saya tag kamu :')
    Tinggalkan 'lovely note' kalau sudi ^^

    http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^