Saturday, December 1, 2012

Segmen Pendek : Aku dan Lagu



Gadess.Butterfly
Sabtu - 01/12/12
at 9:43 PM

Assalamualaikum .. !
Tetiba terjumpa 1 segmen yg best .bab-bab lagu ni memang tak minat gile lah ^_- hobi sejak dari zaman sekolah rendah lagi tau HOHO! tanya ja lagu ape, semua aienn tau HAHA! eceh -_- lagu omputih kebanyakkan tak tau HAHA! :P

jeng jeng jeng jeng........klik banner dibawah untuk join :)

mangsa tag :

nyatakan lagu yang korang suka/bermakna/berkaitan dengan diri anda atau yang sewaktu dengannya.Terpulang nak letak berapa lagu.
  • Tercipta Untukku - Ungu
  • Nurani - Kristal
  • You - Nur Jannah Alia
  • Cuba Teka - Tasha Manshahar
ceritakan kenapa lagu itu korang pilih :) Just simple story.
  • Tercipta Untukku
    Lagu ni special, lagu ni penghias blog aienn. sebab ape? sebab lagu ni si dia bagi dekat aienn. dia kata "khas buatmu syg" auuuwww! sweet sweet gum LOL! -_- HEE! actually, aienn sejak dari dulu lagi minat lagu ni, then tetiba si dia lak bagi lagu ni HEHE! ILIKE ^_- this is My Love Song

  • Nurani
    Si dia suka nyanyi lagu ni dekat aienn HOHO! lagi pulak nak dekat dengan nama aienn . Nurulain - Nurani, lebih kurang kan HAHA! kalau si dia nyanyi mesti sebut Nurulain tak sebut Nurani HEHE! auuww! ^_- LOVEITSOMUCH

  • You
    Ni lagu sedih .baru je aienn pernah dengar lagu ni dalam satu blog. sekali dengar rasa best sangat. then tanya tuan blog tajuk lagu, terus usya YouTube HEHE! berulang kali kot dengar, asyik replay! replay! replay! je.. HOHO! bila dengar kekadang tu teringat kat si dia :'( huh! -_-

  • Cuba Teka
    *
    Cuba..cuba..cubalah cuba sayang teka, siapa yang bertakhta dalam jiwa ♪♫•*
    HEHE! sedap tak kita nyanyi? LOL! lagu ni best ✌ suka nyanyi berulang kali. baru harini start mula suka gile. siap dah hafal dah sekarang ni HOHO! ✌   

that's all my story HEHE!
-The End-


7 comments:

  1. dr segmen yg sama , salam kenal ^_^

    http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/12/segmen-pendek-aku-dan-lagu.html

    ReplyDelete
  2. Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

    ReplyDelete
  3. banyakknya lagu yang dia sukaa hehehe :)

    tenkiu join
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-pendek-tamat.html

    ReplyDelete
  4. Jom join GA http://sayabudakgedixz.blogspot.com/2012/12/jom-join-1st-giveaway-fyda.html

    ReplyDelete
  5. Jom join segmen Eyz http://miseyz.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-following-follow-by.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^