Saturday, November 9, 2013

Pemenang Review Blog dari GA Beauty Care by Ain Ruslee


Gadess.Butterfly
Sabtu - 09/11/13
at 4:17 AM
Assalamualaikum !

Tahniah kepada semua pemenang Giveaway Beauty Care by Ain Ruslee .Ainn just sponsor review blog untuk 5pemenang. tak mampu lagi nak sponsor barangan. hehe ..ni je yang termampu :)

Pemenang Tempat Pertama :
Syiera Firdaus
klik pada banner untuk ke blog beliau
 
blog dia simple dan kemas, tak berat dan cantik tau.. blog beliau berwarna kuning + purple.. comel je tengok. huhu. Kak Syiera ni orang kedah ..samalah kita.. hehe. saya rasa Kak Syiera tak guna blogskin kan?? better letakkan blog archieve sebab senang sikit nak tengok entri-entri akak tu. senang nak terjah nanti. hehe. takut terlepas entri yang best. huhu. jom singgah blog Kak Syiera :) btw, header akak cantik lah.. nak tanya sikit, macam mana akak buat header transparent animated gif tu? ada tuto tak? nak try buat jgk. hehe :)

Pemenang Tempat Kedua :
Awanflufly
http://awanflufy.blogspot.com/
klik pada banner untuk ke blog beliau

pada mulanya ainn ingat tuan blog ni perempuan tapi bila diusya sekeliling blog dia, rupa rupanya lelaki lahhh ..oppsss! tersilap sudah. hehe ..maafkan saya :) blog dia simple ja. blog orang laki la katakan.. takkan nak letak bunga bunga cinta bagai kan? haha ..eh, tapi ainn pernah juga jumpa blog lelaki yang jambu. haha.. siyes jambu habes.. haha .. jom lah singgah ke blog jejaka ini :)

Pemenang Tempat Ketiga :
RishaMelon Gadis
http://rishamelongadis.blogspot.com/klik pada banner untuk ke blog beliau

tengok header pun dah tahukan blog dia warna apa.. pink kawww.. hehe ... comel lah blog cik gadis ni.. cute je tengok .geram i. haha. blog pun tak berat juga... header dia cantik kan? jom la singgah ke blog gadis comel ni..blog dia cantik. semua serba pink tau.. huhu. nak komen sikit! bagi ainn better letak sidebar sebelah je, kalau dua-dua belah rasa macam tak sesuai pula untuk blog risha yang comel tu. hehe ... hanya pendapat je ok :) jangan marah ..

Pemenang Tempat Keempat :
HafizNur
 http://hafiznur.blogspot.com/
klik pada banner untuk ke blog beliau

ini blog perempuan ye. mungkin akak ni letak nama husband dia kot. huhu.. ni blog GA dia. untuk ke blog offical dia, sila klik pada banner di bawah.
http://www.mawarberduri4147.my/
blog beliau banyak menceritakan tentang isu semasa pada masa kini. jangan lepaskan peluang anda untuk baca entri beliau. jom kita menuju ke blog akak mawar ni... terjah yokk!!

Pemenang Tempat Kelima :
My Boyfriend Is An Army
http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/
 klik pada banner untuk ke blog beliau 

ainn pun tak tahu nama dia apa. letak nama blog dia sudah la k. hehe ... seperti yang korang nampak pada header blog beliau, ini adalah blog khas untuk giveaway dan sebagainya.. untuk ke blog offical beliau, sila klik pada banner di bawah.
http://angellovesoldier.blogspot.com/
comellah header dia... cute doodle tu.. huhu ... jom lah ramai ramai kita singgah blog dia. blog dia juga menceritakan tentang isu semasa masa kini. jom kita terjah entry dia sampai lebam. hehe



Tahniah kepada semua pemenang review blog..
ainn dah follow Google+ korang. maaf, kalau tak follow blog korang sebab ada masalah teknikal sikit. ainn pun tak tahulah apa punca dia.. yang lain tu jangan lupa singgah blog mereka ye.. Terima Kasih :)



2 comments:

  1. Wahh..thanks sudi review blog akak yer..sweet sgt..hehe...

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^