Tuesday, November 12, 2013

Siapa Pula Bakal Juara MLM 2013?


Gadess.Butterfly
Selasa - 12/11/13
at 7:15 AM

Assalamualaikum!

Siapa pula juara MLM pada tahun ini?

seperti tahun tahun yang lepas
JUARA MLM 2011 OSBON
Osbon memang patut menang, sebab lawak mereka best ooOOOooOOooooo .... tapi tahun 2012 Abon masuk lagi tetapi berganding dengan satiya (SABUN). cannot go la time ni. Abon cannot go tanpa Os kan? huhu! mereka sudah serasi. Osbon tetap terbaik. hehe!


JUARA MLM 2012 JOZAN
Jozan memang terbaik.. Jozan tetap dihatiku. hehe.. aienn memang peminat setia jozan... 1 family aienn minat jozan... yeeaahhh! Jozan dah juara.. walaupun Johan sakit tapi dia tetap hadir masa final tu. memang meriah sangatlah bila dia muncul. "Justien Bieber Malaysia....Awie.." huhu! .... "Ini Semua Poyo" ..."Nampak Sama tapi Bukan Dia".. :)


JUARA MLM 2013 WHO?
Siapa pula lah juara tahun ni ye? belum buat persembahan pun vote Sepahtu dah melambung ooOooOO... dasyat.. aienn target sepahtu boleh menang lah. diorang ramai peminat. now Sepahtu ada parnet baru (Rahim). Rahim pun lawak juga. InsyaAllah Sepahtu can go.... chayokk! huhu. Nabil pula dah kembali solo. yeeaahhh! Nabil solo lagi best dari group. macam tahun lepas tu can go lah lawak Boboi walaupun dapat final. Rasanya Boboi berdua lagi best daripada bertiga, kan? aienn tengok SYJ pun macam gempak ja kumpulan diorang sebab ada Jihan. hehe ..kita minat jihan, dia best. lawak parody dia dekat meletop...pergghhhh!! kenapa erk Jihan tak ganding dengan Azrul? kan lagi best kalau diorang satu group. kan? huhu. tapi sedih lah masa kerusi panas Bell tak dapat :( Bell lawak apa, kenapa tak pilih Bell? Why? hukhukk.... kepada Bell "tahun depan masuk lagi tau?" huhu..

Apa apa pun, i can't wait for MLM 2013. msti tengok ni. jangan lupa tengok tau pada hari Jumaat jam 10malam di Astro Warna :) "Shah Alam, Peace Yo!"



2 comments:

  1. Salam kenal . jom join GA ni . hadiah best menanti blogger : Simple Holiday Giveaway By SN

    ReplyDelete
  2. Wahh hehe nad tak pernah pun tengok MLM ni tau

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^