Saturday, November 2, 2013

TOP 5! Awesome Tutorial


Gadess.Butterfly
Ahad - 02/11/13
at 5:27 AM
Assalamualaikum !
 TOP 5! Awesome Tutorial

Ini TOP 5! tutorial dekat blog aienn.
tidak di sangkakan boleh mencecah 5ribu viewer. wahhhh *bangga kejap. hehe

Aienn memang selalu usya stats dekat blog aienn. boleh dikatakan tiap-tiap hari akan ada orang view tutorial yang mencecah 5ribu tu. rupa-rupanya ramai juga ye yg tak tahu macam mana nak buat page di facebook.. untungnya aienn buat tuto ni. HAHA! *jangan nak cari publisiti sangat eh =="

Aienn buat tuto pun atas apa yang aienn tahu dan sekadar nak share ilmu yang ada ni. kan kan kan kan? hehe.

Kepada anda-anda tu yang selalu tengok tuto dekat blog aienn yang tak seberapa ni, aienn ucapkan ribuan TERIMA KASIH sangat-sangat ye. aienn suka korang datang blog aienn. datang selalu tau. huhu . Jasa Anda Amat Dihargai :)

Nak cari tuto apa? boleh tengok dekat menu bar blog aienn or search ja apa yang korang nak cari tu dekat kotak search blog aienn di sidebar ataupun klik SINI jelah senang. hehe. TQ :)


3 comments:

  1. salam perkenalan...
    jemput visit and follow me back :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^