Sunday, November 18, 2012

♥ Birthday GA by Sharina ♥



Gadess.Butterfly
Ahad - 18/11/12
at 11:28 PM

Assalamualaikum .. !
Photobucket

woww! ade jugak birthday GA eh .. HEHE! macam tahu-2 je birthday aienn dalam bulan November ni HAHA! perasaan betullah -_- HEE! tak sia-2 bagi tahu lyssa kt twitter azam November ni aku nak hadiah and wish birthday dari lyssa HAHA! tak sangka lyssa salah satu sponser GA ni ...cehhh! kalau aku menang, aku dapat lah hadiah dari lyssa tu, ye dak? HEHE!

korang yg nak join juga tu, sila klik pada banner di atas ye :)

♥ Birthday GA by Sharina sponsored by 
thanks a lot :)
 
tag : waniy | afrina
 
 

5 comments:

  1. jemput join ga sy

    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..hye..thnks sebab join..:)

    here ! senarai mereka2 yg sporting..Jom BW ~> http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-birthday-ga-by-sharina.html

    mana tau korang ada rezeki after BW..insyallah..

    ReplyDelete
  3. SINGGH SINI DR SEGMEN YG SAMA =D http://cikarinasukataip.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  4. Dari GA sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    follow sini #584

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^