Thursday, November 29, 2012

Hobi Paling Pelik Saya By Ishasweetyluvu (Promote)



Gadess.Butterfly
Khamis - 29/11/12
at 8:10 AM

Assalamualaikum .. !

Selamat Pagi semua .... HAI! :) pagi ni aienn nak promote satu GA yang baru start 29/11/12 pukul 12:00 AM tadi .GA ni dianjurkan oleh adik comel yang bernama Arisha :) bagi aienn ni adalah GA lain dari yang lain .tak pernah nampak lagi lah orang buat GA "Hobi Paling Pelik Saya" kan? this is first time GA yang adik comel ni anjurkan .so, please support her, and please join her GA :)

Aienn tak join pun GA ni sebab aienn takde hobi pelik HEHE! aienn just support and nak promote GA adik comel ni je :) HEHE! so, jom ramai-ramai memeriahkan lagi First GA ni ..ajak kawan-kawan anda semua untuk join :) untuk pengetahuan korang, aienn adalah salah satu sponsor GA ni .nak hadiah dari aienn? so, jom join OK!


sila klik pada banner untuk join

cantik dan simple kan banner ni? HEHE! (pujian ikhlas) GA bermula pada 29 NOV 2012 - 15 DEC 2012 . maaf ye semua, tarikh di banner itu ada salah sikit HEHE! maafkan adik comel tu ye :) biasalah First GA, dia nervous sikit HUHU!

banyak hadiah menarik yang bakal dimenangi ..
♥ Top up RM 5 *Digi / Celcom / Maxis sahaja
♥ Top up RM 10 *Digi / Celcom / Maxis sahaja
♥ Top up RM 5 / RM 10 *Digi / Celcom / Maxis sahaja
♥ 2x Shawl
♥ 3x Keychain Crystal
♥ 1x Doodle Kawaii
♥ Review Blog 3 Orang
♥ Review Blog 2 Orang
♥ Review Blog 3 Orang
♥ 1x Header
♥ Header Blog Untuk 2 Orang
♥ 2x Header
♥ 3x Header Simple Name
♥ 2x Header
sangat mudah jika korang nak menang hadiah-hadiah diatas....
♥ Hobi Yang Paling Pelik dan Kelakar
♥ Kekemasan Blog
♥ Semua Syarat Di Atas Dipatuhi
♥  Kreativiti Ayat Di Entry Tersebut

menarikkan hadiahnya? cara nak menang pun mudah sangat .so, apa tunggu lagi, lest JOIN! JOIN! JOIN! sila klik pada banner untuk mengetahui syarat penuh GA ini .jangan lepaskan peluang untuk menang, JOIN SEKARANG!

4 comments:

  1. akak thanks sebab promote and akak nak tahu tak apa.. saya tak perasan pun tarikh saya salah ! hahaha.. lol act 29 nov.. akak org peratam yg perasan.. haih.. nervous kot buat banner.. tulis entry dan time nak tekan publish.. takut tak dpt sambutan.. huhuu

    ReplyDelete
  2. @Nik Nur Arisha huhu ..tu la psl .nervous sgt sampai tarikh pun silap kan HEHE! :) ok dik, welcome :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^