Sunday, November 18, 2012

Simple Background



Gadess.Butterfly
Ahad - 18/11/12
at 4:41 AM

Assalamualaikum .. !

Sekarang ni mood tengah ok, tengah rajin, mula lah nak buat macam-2 HEHE! aienn nak kasi korang hadiah background for blog ni HUHU! simple je ..aienn tak reti lah nak buat background awesome-2 nih .tak pro lah katakan HEHE!

kalau nak ambil, komen ok yg korang dah ambil :)

 http://4.bp.blogspot.com/-4kaP31mMqAw/UKf1RfNxfLI/AAAAAAAABaM/WPW4D70Lqcg/s1600/10.jpg

 http://1.bp.blogspot.com/-0j0K40u89vg/UKf1Sdjl8qI/AAAAAAAABaQ/0AYCrRw0ofY/s1600/5.jpg

 http://1.bp.blogspot.com/-Ly6jgmR47EM/UKf1TeS-ztI/AAAAAAAABaY/YQbIc8OQTdM/s1600/6.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-CB5bdhrdhhs/UKf1UoD1tCI/AAAAAAAABag/8NyD0IowuXs/s1600/7.jpg
 http://1.bp.blogspot.com/-nZPnteIOPNA/UKf1VihBpiI/AAAAAAAABao/8VDPOD3xzYs/s1600/8.jpg

 http://4.bp.blogspot.com/-MBykINYHzQo/UKf1WhRaWdI/AAAAAAAABaw/Tnjvs7dNU1g/s1600/9.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-xye8IiEZZwI/UKf1bNRB5MI/AAAAAAAABa8/fLKX5oueL3U/s1600/10.jpg

ni je yg termampu aienn kasi kan untuk korang? suka? nak background ni? komen jika nak ambil ye :) Terimas! ^_^


2 comments:

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^