Sunday, November 11, 2012

Fuhhh..lega..akhirnya!



Gadess.Butterfly
Ahad - 11/11/12
at 8:06 AM

Assalamualaikum .. !

Selamat Pagi yang indah semua ..Alhamdulillah .. pada hari ini kita bertemu lagi di alam maya ini kan .. HEHE! ;) korang dah sarapan? yg belum sarapan tu pergi lah sarapan ye ;)

Alhamdulillah ..fuhhh... tarik nafas lega .HEHE! akhirnya siap juga aienn edit blog aienn ni .. semalam mengedit blog HUHU! sampai perot berbunyi pun abaikan HAHA! aduiiii....

Lihatlah hasil blog aienn sekarang? cantik tak? kalau cantik klik button LIKE di sidebar ok? HEHE! sebelum ni blog aienn kurang memuaskan, tak puas hati je rasa.. jealous gile tengok blog orang cantik-cantik tapi blog aienn hampeh ... tengok ni ... tak berapa menarik kan?


Tak menarik kan? rasa macam tak best je -_-

Aienn pun pening tau fikir macam mana nak edit blog ni bagi lagi awesome HOHO! tak puas hati gila tau tengok blog aienn tu ..fikir punya fikir, idea pun muncul lah .. HEHE! ..dapatlah hasil yang sekarang ni ..wahhhh! puas hati sangat (bangga lah tu) HOHO! suke suke suke suke suke sangat ^_^ HAHA!

Tengok ni.cantik kan? HAHA! :P

Harap-harap korang suke lah dengan design baru blog aienn ni HEHE! penat tau edit ni :( bila edit tak jadi rasa nak mengamuk, marah, geram, menangis pun ade tau :'( HUKHUK! ;) korang singgah lah blog aienn selalu ye .. HEHE! singgah jangan tak singgah .. yg belum follow tu, follow lah ..insyaallah nanti aienn follow back tau ^_^ nak sangat dapat ramai followers ni HOHO!

Happy All In My New Design :)




4 comments:

  1. dua-dua ok, sbb pndangan org ni subjektif.he2.

    cuma pd pndapat sy, awak kena bermain dgn gabungan warna.

    sje bg pndangan, sy pun x pandai sgt.

    dh follow tu admin.he2

    ReplyDelete
  2. hanan sukee belog nii ! tahniah aien !! sebab hanan dah suke , hanan dah tekan butang like ;) good work

    ReplyDelete
  3. @Rabbani al-Wafi thanks sbb bg pndpt :) thanks sbb follow ;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^