Friday, November 30, 2012

Contest | Saya sayang kamu, sahabatku !


Gadess.Butterfly
Jumaat - 30/11/12
at 5:59 PM


Assalamualaikum .. !

klik pada banner untuk join

tag : kaqyonk | gee azie


Jawab soalan berikut :
    1. Nama anda dan sahabat.
      Wan Norazlinda Binti Wan Awang - Lin
      (sahabat) Nurulain Binti Mohd Nasir - Ain (saya)
    2. Ceritakan serba sedikit mengenai sahabat anda.Lin ni orang kelantan, tapi bila dia cakap dengan Ain, dia cakap KL HOHO! tapi sleng kelantan dia tu tetap ade HEHE!

      macam mana boleh kenal dengan Lin?
      kami belajar tempat yang sama dekat Polimas, Jitra .kami satu kos and satu kelas (SSB)-Sijil Seni Bina .dari situ kami mula kenal :)

      macam mana boleh rapat?
      entah lah ek HOHO! sebab sejak first kelas lagi dalam kelas kami duduk sebelah-sebelah .sejak tu lah boleh rapat .memang rapat gile lah .kalau buat assigment group untuk 2org, kami akan group sekali :) masa sem 1 kami stay dekat asrama, Ain selalu pergi lepak bilik Lin, sampai roomate Ain pun terabai HAHA! *ok! saya memang jahat* pergi lepak bilik Lin, sambil buat assigment then akan terus tidur dekat bilik Lin . taknak balik bilik sendiri dah -_-

      kitaorang selalu tido sekali, makan sekali, lepak sekali, mandi sekali tak sekali . tido sebantal, sekatil, seselimut .kami ni dah macam adik beradik, kembar pun boleh dikatakan jugalah ^_- HEE!

      if salah seorang dari kami ada problem mesti kami akan saling bercerita and kongsi sama-sama, termasuklah masalah girlfriend boyfriend sekalipun .wow.. mesra gituh! HEE! ^_-
       
    3. Mengapa anda sayang dia?
      sebab Lin baik, walaupun kadang tu kami ada juga gaduh tapi disebabkan rasa sayang, rindu dengan kawan Ain ni, Ain pun beralah dan minta maaf dekat Lin HEE! *kadang, kejam juga aku ni* walau macam mana pun kami gaduh, kami still baik balik :) mana boleh gaduh lama-lama woooooo! HAHA!

3 comments:

  1. Assalamualikum ,haii bw sini tag kamu :)sorry selalu tag
    ♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html
    ♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/partner-end-year-giveaway-by-hadifah.html
    Btw jum join ni
    ♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-upkan-follower-by-lobak-merah.html

    ReplyDelete
  2. tq for joining. doakan Lin dan Ain bersahabat selamanya. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^