Monday, November 12, 2012

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat



Gadess.Butterfly
Isnin - 12/11/12
at 12:14 AM

Assalamualaikum .. !


Klik Pada Banner

Hai semua ..lama betul tak join contest dekat blog ni HEHE! contest ni dia suruh ceritakan tentang Sahabat ..baru je aienn update pasal Sahabat Susah Senang Bersama aienn hari tu HUHU! now, kena cerita lagi untuk contest pulak ^_^ kalau korang nak join sila Klik Pada Banner ok! :)


Sahabat?

Sahabat itu bukannya sampah atau mainan, sahabat ini peneman kita dikala susah mahupun senang, bukan bila susah dicari, bila senang diabaikan.. No! No! No! salah tuu...Walaupun seteruk mana perangai dia, dia ditetap Sahabat, walau seburuk mana pun dia, dia tetap Sahabat :) "Hargailah Sahabat Anda" ^_^


Aienn nak ceritakan tentang sahabat aienn time aienn study dekat Polimas, Jitra dulu :) Diorang ni lah Sahabat Susah Senang Bersama (SSB) .kami student Seni Bina .gelaran kami SSB (Susah Senang Bersama) HEHE! sebenarnya SSB tu Sijil Seni Bina (nama kelas), tp ada kawan sekelas aienn ni tiba-tiba dia kata "SSB, Susah Senang Bersama" HUHU! kami memang bila susah bersama, bila senang bersama :) happy kan macam tu ..sebab tu aienn sayang gila dekat diorang HOHO!


(dari kiri: Linda, Wan, Syahirah, Aienn)
gambar time Sem 1 .. masa ni ada MSK (Minggu Suai Kenal) sebab tu pakaian sama je semua HUHU! masa MSK, kitaorang asyik snap je, bukan dengar ceramah pun..time ceramah je menguap, mata berair, mata asyik nak pejam je .maklumlah tak cukup tidurlah katakan .habis MSK lewat pagi, lepas tu dapat tidur 2,3jam je bangun solat subuh, sambung MSK lagi ..wahh ..kena tahan 1minggu kot ..pening pala semua adalah time tu HOHO!


(dari kiri: Eita, Wan, Aienn, Basyirah, Linda, Pyra, Shida, Fatin)
ni time first kelas kitaorang masa Sem 1 .sebelum lecturer sampai, kitaorang snap pic dulu HOHO! masa ni lah bermulanya sesi perkenalan kitaorang ..tp setengah dah kenal masa MSK dulu HUHU! kawan-kawan aienn ni semuanya sporting tau .baik, happy-happy sokmo HAHA! best gile dapat kawan macam ni tau ^_^


Aienn dan Linda
ni kawan baik aienn, kitaorang pergi mana mesti together, tidur sebantal dan sekatil, makan sama-sama, tp mandi tak sama-sama ok HAHA! masa dekat asrama, aienn selalu pergi bilik linda, kitaorang study sama-sama then lepas study mesti aienn akan tidur dekat bilik dia HEHE! Linda ni orang kelantan tau ..if aienn ada apa-apa problem, aienn akan cerita dekat dia termasuk lah problem wif boyfie HOHO!


(belakang, dari kiri: Sharan. Nizar, Din, Syamim, Akmal)
(tengah, dari kiri: Wan, Izzati, Basyirah, Aienn, Eita, Shida)
(duduk, dari kiri: Kak Ekin, Pyra, Eida)
ni gambar masa ada jamuan hari raya untuk budak-budak Seni Bina masa tahun 2010 time Sem 2 ..kami berbaju baru dihari raya HOHO! happy lah time ni .budak kelas aienn terutama budak lelaki, bila lepak dengan diorang mesti jadi gila-gila kejap HAHA! gelak lah tak henti HOHO! kalau boleh gelak tu, sampai tak ingat dunia dah ..assigment pun diabaikan HAHA!


Itu sahajalah story tentang sahabat aienn .. ingat ye "Utamakan sahabat daripada kekasih" sbb bila kita bergaduh dgn BF/GF kita mesti cerita dkt sahabat kita kan? sahabat kita jadi pendengar setia :) Hargailah Sahabat Anda ^_^

tag : Kaqyonk | Rusydi | Aisyah





11 comments:

  1. wahh ,, nice ,, insyaAllah boleh menang ;)

    ReplyDelete
  2. @hananhadila hehe ..insyaallah :) thanks hanan :D

    ReplyDelete
  3. thanx join :) good luck juga..

    nnt check senarai peserta ye

    ReplyDelete
  4. saya pun join..gud luck !
    http://natasyariza.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  5. betul2 kita kena hargai sahabat kita :)Minggu suai kenal memang menyeksakan.. hehe.. Good luck dear moga ada rezeki dapat hadiah :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  6. @Aida Omarthanks aida ..good luck for you to :)

    ReplyDelete
  7. "Sahabat itu bukannya sampah atau mainan, sahabat ini peneman kita dikala susah mahupun senang..."

    Setuju sangat dengan akak ainn ! hehe hanim suka gambar terakhir tu. nampak kemas dengan pemandangannya yang cantik :D good luck okay?

    http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  8. good luck 2 u 2 kq...tq sbb ziarah blog sy.. :)

    ReplyDelete
  9. saya dah follow sini
    moga kekal persahabatan kalian.. aamiin :)
    saya pun join, tapi member2 saya gila gila, tak larat dibuatnya :)

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^