Friday, November 9, 2012

Suka Boom Wall


Gadess Butterfly
Jumaat - 09/11/2012


Assalamualaikum .. !

Hai sahabat sekalian ..dimalam jumaat ni korang buat apa ?? kalau yang dah berumah tangga tu mesti ada program sendiri .. hehe ..yg bujang-bujang tu buat apa haaa ??? hohoo ... aienn kalau bosan-bosan suka boom wall .. "wall apa ??" haaaa ... wall facebook friends aienn lahh ..hehe ..tu memang hobi aienn "Kaki Like" lah katakan .. hehe ..


Aienn ada buat satu status .. "sapa nak aku boom wall dia sila klik like" tgk ni ..sapa yang LIKE semua aienn kasi boom ... HAHA!


ramai yang LIKE ..lenguh jari aienn nak tekan LIKE ..miahaha :D amekaw ... kita kasi boom sama depa punya wall ... HAHA! =) tu lah keje aienn ..bosan-bosan ... lepas dah boom ..ade je lah yang akan post dekat wall aienn ..tengok ni ....





HAHA! ..suka gila diorang kena boom ..lepas tu ..diorang boom aienn balik ..adesss ..terkeno denn .. miahaha :D best lah dapat friends facebook yang sporting ni kann .. hohooo ... korang TERbaik (Y) nanti kita boom lagi .. HAHA! :P



2 comments:

  1. kan.. haha..
    sarah pown suke bommmm wall org bila ngh bosan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^