Monday, November 12, 2012

Blog Terpilih (Part 2)



Gadess.Butterfly
Isnin - 12/11/12
at 2:08 AM

Assalamualaikum ..

Ada 4 blog yang terpilih pada kali ini .. jom kita sama-sama follow dan singgah blog kawan-kawan kita ni ^_^


Blog ni memang kartun lah HOHO! tuan blog ni pandai buat doodle tau .. aienn pun teringin nak belajar buat doodle .. kalau korang nak belajar buat doodle, bolehlah singgah blog ni ok! :)


Blog ni pink oooo o.O rasanya ni adalah blog baru dia :) nice tau .. pink pink pink .. auuwww! HEHE! singgah-singgah lah ye blog adik kecik yang comel ni ^_^


auww ..panda you HAHA! comey lah panda tu ... HOHO! blog dia memang penuh dengan panda ... panda + hijau .. nice tau .. HEHE! jom singgah semua :)



Coklatnya blog dia HUHU! blog si gadis manis ni memang cantik ... suka lah tengok blog dia ... Awesome jugak HOHO! korang jom lah singgah :)


Thanks pada korang yang nak jom review ni :) Jemput singgah ke blog mereka ^_^



8 comments:

  1. nak di review....haha..

    ReplyDelete
  2. nak terjah semua blog.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  3. malu hencek2 panda ni haa. ekekeke. :p anyway, tqq aww :DDD

    ReplyDelete
  4. wah terharunya!!! time kasih bebanyak sudi promote blog saya..hmm jasa anda tak mampu dibalas hingga mati..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^