Sunday, November 25, 2012

Cik Lyeen's Giveaway


Gadess.Butterfly
Ahad - 25/11/12
at 11:46 PM

Assalamualaikum .. !

klik pada banner yang comel ni untuk join (pujian ikhlas)


Tarikh Tutup : 31 Disember 2012


20 comments:

  1. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. gud luck :D
    bw dari segmen yg sama.. jom singgah blog sy pula :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum . Blogwalking sambil follow dari segmen yang same :-) . Jom ke blog Hanis pulak .

    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  5. dah join, maaf lambat :-)

    http://journey-rabbani.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

    ReplyDelete
  7. hai awak.. saya datang dri segmen yg sama.. jemput ke blog saya..
    http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini..
    jemput singgah yew
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum :)
    Good luck oke ? Jngan lupa jejalan di blog saya pulak yer ^_^

    http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , Hi ! dari segmen yang sama . done follow your blog , niceeeeee sangat ! ^_^

    http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. dari GA yg sama ..

    jan lupe singgah blog azy n follow k ..

    http://azy-siketot.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    sila lah komen dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  13. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    dari segmen yang sama <3
    Jom BW ke blog saya jugak :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  14. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. datang dri GA yg sama. Jum singgah, comment n follow blog eita.

    http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    Done follow u

    ReplyDelete
  16. Hai! Visit dari segmen yang sama!
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  19. salam..^^ datang + follow dari segment yang same kump 9..

    Jom singgah ke blog saya..^^
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. Datang dari segmen yang sama. Jom singgah blog kita pulokk
    http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ..
Sila Sila Komen ..
Tinggalkan Pesanan Anda ^^
Komen yang murni je OK! ^^